YOUNG PROFESSIONALS

De jeugd is de toekomst. Dat meen ik oprecht. Ik kan hoogstens proberen mijn kennis en ervaringen te delen, maar het gaat om de wereld die jullie, young professionals op alle niveau's en in alle werkgebieden, gaan bouwen. Daar heb ik alle vertrouwen in, en dat verdienen jullie ook.

In de workshop Adaptief leiderschap voor young professionals gaat het voor een deel om dat ik mijn kant van het verhaal vertel en mijn kennis deel en jullie ondersteun bij het ontwikkelen van je leiderschapskwaliteiten en samenwerkingsskills. Kwaliteiten en skills die nodig zijn voor toekomstige leiders - en leiderschap wordt van iedereen verwacht. Ik kan misschien wat context of achtergronden geven. Een deel van de workshop zal echter ook jullie verhaal betreffen, jullie vragen, jullie wensen, jullie toekomst.

De workshop zal twee keer per jaar worden gegeven, maar kan ook op aanvraag voor kleine of grote groepen worden georganiseerd. Bel me gerust, mail, of stuur een appje.

coming     WORKSHOP ADAPTIEF LEIDERSCHAP

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Elk jaar stelt Landschap van Verandering 4 plaatsen in workshops en trainingen én een coachingstraject gratis beschikbaar voor Young Professionals met een maatschappelijke missie en ambitie die verband houden met kansloze jongeren/jongvolwassenen of jonge vluchtelingen in die categorie. De gedachte erachter is dat ik mijn kennis, ervaring en inspiratie deel en ondersteuning bied voor hen die bedrijfsmatig kennis en inspiratie aan kansarme jongeren willen bieden.

Ken je iemand met dergelijke ambities of heb je die zelf, stuur dan een mail naar info@landschapvanverandering.nl