Mijn organisatie verandert. Het gaat echt ten koste van een paar dingen waar ik voor sta.. ik kan er niet mee uit de voeten.

ETHISCH EN ADAPTIEF LEIDERSCHAP

De complexe, snel veranderende omgeving waar we in leven vraagt om snelle, daadkrachtige besluitvorming, maar vereist tegelijk een brede oriƫntatie en een succesvolle samenwerking. Dit brengt een complexe problematiek met zich mee, waarvan de impact tot diep in de mens en de organisatie reiken. Complexe vraagstukken dwingen je om positie in te nemen, maar de waarden die deel uit maken van identiteit van je organisatie of van je eigen professionaliteit stroken niet altijd met wat er van je gevraagd wordt. Om hierin mee te kunnen bewegen wordt een flinke aanspraak gemaakt op jouw integriteit, adaptiviteit en zowel als die van je organisatie. Wat heb je nodig als werknemer of ondernemer om hierin je persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Hoe doe je dat? Welke omstandigheden inspireren je daartoe?

Trainingen in ethisch en adaptief leiderschap worden gegeven op aanvraag. Een coachingstraject is onderdeel van de training, maar kan ook afzonderlijk worden aangevraagd.